14. huhtikuuta 2014

Ekat alue-estekisat!

Sunnuntaina oltiin ihanassa sadesäässä aluetason esteratsastuskarkeloissa. Nämähän oli vasta meidän toiset yhteiset estekisat, joten mentiin vielä 80cm ja 90cm.

Raisiossa oli satanut koko yön ja aamun, joten kisakentän pohja oli aika mielenkiintoisessa kunnossa.. Verkka oli aika pehmeä ja tosi täynnä(20x40m alueella 8 hevosta) mutta onneksi Maikku on niin fiksu ettei se alkanut kiukuttelemaan vaikka jokunen poni suhahtikin ihan vierestä ohi :) Itse radan pohja oli tosi märkä, mutta se piti kuitenkin ihan hyvin, eikä ollut liukas.

Kasikympissä sain kyllä kunnolla pidätellä Mailista, sillä kun oli ihan älyttömän hauskaa! Esteet oli niin pieniä niin tyttö teki vähän omaa lisähaastetta ylihyppäämällä jotain 30cm..
Tehtiin kuitenkin ihan kiva tuplanolla. Kakkosvaiheessa en edes yrittänyt ratsastaa aikaa, vaan tein ihan normaalit tiet normaalissa temmossa. Alkuluokassa ponit vetivät jo sellaisia aikoja ettei sellaiseen hevosella pääse, ainakaan jos haluaa jäädä henkiin!
Nyt jälkeenpäin kun tuon videon katsoo niin olihan tuo ihan suht siisti rata! Yhdessä linjassa ja sarjalla vauhti vähän kiihtyi mutta ei se mitään :)

Eikös meillä olekin tyylikkäät kisavärit!! Musta-punainen tulee olemaan myös meidän maastoväri :)

kaantyy kääntyy + uusi tyylikäs rintaremmi
Pöljä Maikku oli ekan luokan aikana onnistunut polkasemaan etujalan kannalle pienen haavan ja olipa vielä purrut kieleenkin! Kai nyt kun oli niin hirmu kivaa.

Ysikymppi oli jo aavistuksen hallitumpi, ja sieltä tulikin taas nolla. Yksi tai kaksi pätkää meni ristilaukassa kun en vain saanut Maikkua vaihtamaan takapäätä! No, onneksi tämä ei ole tyylilaji!
Muutama hassu hyppy tuli näiden kahden radan aikana, mutta kyllä se siitä kun saadaan lisää ratakokemusta!

(c) Jenni Santanen // Voi vitsi Mailis on niin suloinen!

(c) Jenni Santanen
Keskiviikkona onkin pitkästä aikaa Kauppisen Minnan kouluvalmennus, missä en ole ollut Falkin lopetuksen jälkeen.. Lauantaina onkin sitten Lemussa asti Tiina Vuorisen valkka, ja sunnuntaina KaKen seurakoulukisat Yrjövuoren tallilla.

Kisoissa mennään heC ja heB. C sen takia, että viime lauantain aluekoulukisat menivät niin penkin alle, että nyt täytyy taas vähän laskea tasoa.. En tiedä mikä tuli, verkassa Mailis tuntui super hyvälle, mutta heti kun mentiin maneesiin niin sillä keitti yli enkä saanut sitä enää hyväksi. No, kaikilla on joskus huonoja päiviä!
 Nyt ajattelin kokeilla tuota kahden luokan menoa, kun Maikku on aina tuntunut parhaalta vasta loppuraveissa.

Ainiin, unohdin tehdä postauksen Pauliinan valmennuksen toisesta päivästä. Mutta eipä se mitään kun kamerassa oli väärät asetukset ja kaikki videot olivat niin ylivalottuneita ettei niistä näe edes mitään :( Tässä kuitenkin yksi pätkä kun hypättiin kulmaa;




5 kommenttia:

  1. Hitto viekööt mitä minun silmäni näkevätkään! Onko Raisiossa ollut sarja! Mä en ainakaan näin heti muista siellä sarjaa koskaan hypänneeni edes aluekisoissa :o Mutta toinen hitto soikoot kun Mailis on nopea noiden jalkojensa kanssa :D Hyvä te! (ps. mäkin suunnittelen kaken kisoihin tulemista kun saisin ensin päätettyä vaan että kummalla..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli! Aikamoista :D
      Ja joo toi koni kyl kiipee mistä tahansa yli :P kakel nähää sit! Mua kyl ehkä vähä nolottaa mennä heC mut ei auta :D

      Poista
    2. Mitäääää :D Nokka pystyyn ja tikkarit kakaroilta! :D Mä starttasin vielä reilut nelisen viikkoa sitten hyvinkin iloisesti C'tä! :D T. Milka

      Poista
  2. Psst....! Sinut on haastettu! :-)

    http://nousuokserille.blogspot.fi/2014/04/blogihaaste.html

    VastaaPoista