4. huhtikuuta 2014

Pauliinan valmennus day 1





Tänään (perjantaina) oltiin Pauliinalla valmennuksessa. Mailis oli saanut edellisenä päivänä Pauliinalta kunnon kurinpalautuksen läpiratsastuksen, joten se oli aika nöyrää tyttöä koko tunnin.

Aluksi tehtiin laukassa puomeilla harjoituksia. Se oli meille ensin vähän haastavaa kun välillä meinasi kääntyä pelkkä kaula eikä koko hevonen. Saatiin kuitenkin lopuksi mentyä koko kierros nätisti.

Tunnin "aiheena" kun oli kapeat esteet, niin tultiin muutaman kerran keskihalkaisijalla olevia kapeita pikkuesteitä, jotka olivat ikäänkuin rajattu toisilla esteillä kapeammiksi. Ensin ravista Mailis ei oikein tajunnut sitä hyppäämistä mutta laukassa menikin sitten tosi paljon paremmin!

Sitten alettiin tulemaan tuollaisia puisia pukkeja(vai miksi niitä sanotaankaan?), ensin yksittäisenä johdepuomeilla, sitten puomit maassa ja lopuksi ilman mitään johteita.


Se meni ihan super hienosti! Mailis oli niin innoissaan menossa.. Ainakin sillä oli hauskaa!

Tultiin lopuksi vielä kahden pukin sarjaa kahden laukan välillä. Taas, ensin kunnon johteilla, sitten puomit maassa ja lopuksi ihan ilman mitään. Ja Mailis vaan veti kaikista nätisti yli korvat hörössä :)




Siinä on teille onnellinen hevonen. Huomaa oikean takajalan sävyyn sopiva väritys. Muoti ennen kaikkea.
Oli ihan super hauskaa, ja kiva oli päästä pitkästä aikaa hyppäämään jotain kiinteää! (Ainakin suurinpiirtein kiinteää) Ja oli kiva myös huomata ettei noissa kapeissakaan ollut mitään ongelmaa, tosin en kyllä odottanutkaan niissä olevan :)

Huomenna lauantaina mennään taas valmennukseen. Tunti on ihanasti aamulla puoli yhdeksältä, sinne meni ne lauantaiunet! Valmennuksen jälkeen lähdetään varmaan Tampereelle hevosmessuille. Oon koittanut sanoa itselleni että en osta uusia suitsia, en osta uusia suitsia.. Mutta se jää nähtäväksi ;)

4 kommenttia:

  1. Ida hemmetti alapohkeet kiinni ;) Hieno Maikku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah yritetään! :D en kyl ikinä onnistu mut mut..

      Poista
  2. Ei hitto viekööt mun piti kysyä sulta jotain puhelinnumeroa tai jotain et oltaisiin voitu olla välillä muutenkin yhteyksissä kun vaan Tän kommenttiboxin kautta :D ei kuitenkaan törmätä varmastikaan meidän tuurilla ihan heti uusiksi! :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista