14. toukokuuta 2015

Niinisalon treenit

me ja milka & libre
Viikko sitten oltiin taas aluevalmennusten merkeissä maastoesteillä, tällä kertaa Niinisalossa. Mailis kävi uudessa paikassa aluksi aika kuumana, mutta rauhoittui kun pääsi laukkaamaan ja hyppäämään.

Hypättiin tunnin aikana aika paljon kaikenlaisia esteitä, ihan harrasteesta vaativaan asti.

Ylitettiin ne hurjan pelottavat vaativan traktorinrenkaatkin ilman ongelmia! Yhdelle vaativan pöydälle otettiin kyllä stoppi kun ei oikein ollut mitään paikkaa mutta muuten Mailis oli ihan liekeissä.
Järveenkin se meni tosi hienosti! Ei tehty siitä mitään isoa asiaa vaan laukattiin suoraan sinne vaan. Mailis hetkeksi pysähtyi ja kysyi multa että oletko ihan tosissasi? mutta meni sinne kuitenkin tosi hyvin.

Testattiin myös vaativan alashyppyä minkä Maikku meni kyllä ensimmäisellä kerralla mutta toisella totesi että ei enää huvita :) Sain piiskan Milkalta lainaan ja sitten kummasti mentiinkin, hah. Ihan hyvin kuitenkin, ens kerralla se on ehkä vähän miettinyt tuota alashyppyä ja sitten mennään se vähän sujuvammin.

Kypäräkamera pääsi nyt testaukseen ilman sitä kirottua koteloa, ja kas kummaa kun se menikin nyt päälle. Tosin vielä pitää säätää eri mode, nyt oli hieman liian pieni kuvausala.. Jos se tänä viikonloppuna Niinisalossa sitten olisi täydellinen.






2 kommenttia:

  1. Wihii siellä te viiletätte! Kypäräkameravideot on aina niin hauskoja katteltavia :D mutta tsiisus mitkä kaksi lahnaa tuossa teidän vieressä möllättääkään noissa kuvissa ::D Mailis siinä ylvään ryhdikkäänä ja Libre.. Noh, niinkuin omistajansakin XD

    VastaaPoista