1. toukokuuta 2015

Maijan maastotreenit 24.4


Viikko sitten päästiin taas maastoesteille, tällä kertaa Yli-Huhtalan Maijan johdolla. Oli ihan kiva ottaa vielä yhdet maastotreenit ennen huomisia (!!) kenttäkisoja.

Alkutunnista Mailiksella oli kierroslukumäärä punaisella niinkuin sillä on aina maastoon lähdettäessä. Varsinkin treeneissä sillä on vaan niiiin kivaa että pitää vähän pomppia kun ei meinaa pöksyissään pysyä. Se kuitenkin aina rauhoittuu sitä mukaa kun hypätään ja tehdään töitä.


Aluksi kun hypättiin verryttelyksi pieniä tukkeja niin tuntui että neiti ei keskittynyt mihinkään muuhun kuin "Jee maastareita, jee maastareita, jee!" -fiilikseen.. Mentiin kuitenkin aika pian jo vähän isommille tehtäville ja Mailiskin alkoi keskittymään. Tehtiin mm. helpon trakehneria, puolikaaria ja tukkeja.

Lopuksi mentiin vielä hyppäämään isolle vedelle. Siellä ei ollut kauheasti esteitä, lähinnä tukkeja. Ylitettiin ne kuitenkin molempiin suuntiin ja mä hyppäsin vielä tooosi pelottavan haudan (joka oli täynnä vettä, hui!) ja siitä linjalla veneen. Ekalla kerralla Maikku hyppäsi ihme mutkaloikan, mutta tokalla kerralla mentiin suoraan.









Nyt toukokuussa otetaan vähän rennommin kisojen suhteen. Alkukausi oli tarkoituksella aika hektinen että saatiin taas talven jälkeiset ruosteet jätettyä pois.

Huomenna tosiaan starttaa ulkokenttäkausi Ypäjältä helppo -luokan merkeissä. Sen lisäksi toukokuussa on Niinisalon perinteiset kevään kenttäkisat joissa startataan myös helppoa.
Muita kisoja toukokuussa ei oikeastaan ole tarkoitus käydä. Saatetaan viimeisenä viikonloppuna käydä Kotimäellä kääntymässä oman seuran 2-tason estekisoissa, mutta sekään ei ole varmaa. Täytyy vähän katsella miltä Maikku tuntuu.

Pelsiksestä sen verran että se oli keskiviikkona kontrolliultrassa ja todettiin että käyntiliikunta jatkuu vielä muutaman viikon. Sillähän siis venähti kuukausi sitten tarhassa riehuessa hankkarin sisähaaran alareuna ihan nuljuluun vierestä.
Ennuste on tosi hyvä, sen pitäisi tulla ihan täysin kuntoon mutta tuo on kuulemma vain niin hankala paikka että parantumisessa kestää aika kauan. Jänteestä ei kuitenkaan ollut revennyt mikään kohta, ainoastaan venähtänyt, joka on suuri helpotus.

Palaillaan!

1 kommentti: