18. toukokuuta 2014

Maastoesteillä!

 



 Käytiin keskiviikkona korkkaamassa maastoesteet Ratulla! Oli ihan super hauskaa ja Mailis oli ihan into piukassa. Ei menty mitään ihmeempiä, ihan vain harrasteen ja tuttarin perusesteitä. Esteistä neiti Mailis ei ollut moksiskaan, mutta kaikki muu onkin sitten ihan eri asia. Esim. linnut, nurmikko, muut hevoset?? Hui!

Välillä oli pieniä jarruongelmia mutta ei mitään ylitsepääsemättömän kamalaa. Ensi viikolla pitäiskin olla Yli-Huhtalan Maijan maastoestevalkku Ratulla, siis jos saadaan ryhmä kasaan. Jos ei, niin mennään normaaliin tapaan vääntämään koulua Kauppisen Minnan kanssa.

Huomenna kuitenkin on jännä päivä, nimittäin ihanaakin ihanampi ja taitavaakin taitavampi Terhi on tulossa Suomeen! Sain kivasti nakitettua Terhin kiipeämään Mailiksen selkään ;) Toivottavasti Mailis tajuaa olla fiksusti.. Terhihän piti mulle vielä viime syksynä valmennuksia, ja niistä oli tosi paljon apua, varsinkin kun Mailis oli vasta tullut mulle eikä yhteistyö meinannut heti lähteä toimimaan. Ties missä oltaisiin ilman Terhiä!



Tänä viikonloppuna ei oltu missään kisoissa, mutta ensi viikonloppuna ollaan menossa Luvialle aluekoulukisoihin. Luokkana tällä kertaa helppo B kenttäratsastusohjelma poneille 93. Ei muuten näytä olevan mikään kiva ohjelma! Oliskohan pitänyt vaan mennä se tuttu ja turvallinen A:2.. Noh, kaikkea pitää kokeilla!

Tässä muuten kuva viime viikonlopun koulukisoista; ( (c) Annika Mäki)

4 kommenttia:

  1. Hieno Mailis!! :3 Tuleeko Terhi muuten vaan käymään Suomessa vai tuleeko kokonaan nyt takasin?
    Ja hehe.. kenttäkilpailuohjelma poneille 93 on musta ainakin paljon vaikeempi kun A:2 vaikka onkin helppoa B'tä! :D Lykkyä pyttyyn, voittakaa ne! (ei paineita ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käymään vaa, valitettavasti :c
      Ja joo A:2 on niin ihanan helppo ohjelma, mut en vaa uskalla ihan viel repästä alue Aata :D

      Poista
    2. Phah, kyllä kehtaatte! Meikäläinen lähti umpiestehepalla alue A'ta starttaamaan alkukaudesta ja hengissä ollaan! Se A on siinä vaan nimi noiden kahden ohjelman kanssa :) Sinne vaan sekaan räpeltämään, hyvin se menee! (vaikka näköjään tuolla on ilmottautumsaika mennyt umpeen, damn! Muthei luokkavaihdothan on sallittuja ilmottautumisajan jälkeenkin ;D ) :----D

      Poista
    3. Mut sä ootki rohkee! Ok ok jos tää startti menee hyvin nii sit meen seuraavaks alue Aan :D

      Poista