13. toukokuuta 2014

No eipä se huono viikonloppu ollut

Viikonlopun saalis, keltainen ruusuke tosiaan lauantain helpon A:n viides sija!
Sunnuntain estekisat menivät myös aika kivasti. Kivasti sinäänsä, että molemmista luokista tuli taas nollat, mutta eipä ne kovin siistejä ratoja olleet.. Mailiksella oli kierroksia varmaan miljoona ja heti kun päästiin ulos radalle niin sehän lähti! Paikat ei oikein sopinut mihinkään, kun mä koitin vain pitää henkeni edestä kiinni ja ohjata oikealle esteelle :D

No joskus noinkin, ainakin Mailiksella oli ihan super hauskaa! Saatiin kuulla pariinkin otteeseen miten mun hevonen on "niin söpö kun se ottaa tän ihan tosissaan", eh eh.. Ei ollut kovin söpöä sieltä selästä katsottuna! Kyllä mä sain sen takas kaikissa kaarteissa mutta että linjoilla esteiden välissä.. Hah!

on mulla vaan niin pirun hieno hevonen..




Mailis on menossa ihan tukka(häntä?) putkella!

......jaaaaa sehän lähti ku telkkä pöntöstä!

taidonnäyte ála Ida ja Mailis!

Mailiksen perusilme estettä lähestyessä

tultiin 'vähän' pohjaan mutta kyllä tuo kiipeää ihan mistä vaan!

Älyttömän hienohan se on, mutta olis varmaan liikaa pyydetty että Neiti Mailis vähän rauhottuisi?

....mmmmm jep, liikaa pyydetty
 Mailis on nyt lauantain koulukisojen jälkeen tuntunut päivä päivältä paremmalta ("saikun" jälkeenhän se oli aika jäykkä, varsinkin vasempaan) ja nyt se on jo ihan normaalin letkeän itsensä tuntuinen :) Kyllähän siellä lihaksissa on vielä kireyttä, mutta onneksi on lauantaina hieronta.

Varsinkin eilen Mailis parani tosi paljon ratsastaessa. Ratsastin sitä vain matalassa, pyöreässä muodossa ja vaihdoin paljon suuntaa. Tehtiin avoja, pohkeenväistöjä ja vähän sulkujakin. Laukassa laukkailtiin vain isoja ympyröitä kevyessä istunnassa. Loppuraveissa tamma olikin jo ihan super letkeä!

edustus! huom, ruusukkeet ja loimi melkein sävy-sävyyn.

Täytyy kyllä myöntää ettei tuo huono ruusukekokoelma ole tältä keväältä :) Voisi olla enemmän sinistä ja
valkoista, mutta kyllä niitä ehtii vielä saada!
Tämä nyt oli tällainen kuvapainotteinen postaus. Tällä viikolla mennään joku päivä varmaan maastoesteille, jee! Ei mitään ihmeellistä, ihan vain testaillaan perusjutut läpi. Mehän ei siis olla menossa viikonloppuna Niinisaloon, koska ei tosiaan olla vielä ehditty maastoesteille Suomessa :) Kenttäkausi alkaa sitten Ypäjän kisaviikolta tuttarista. Palaillaan!

2 kommenttia:

  1. Oioi hienot te! Maikun mielestä oli selkeästi tylsää mennä hissuksiin kun voi mennä lujaakin :D Mutta viimeistään kisaviikoilla sitten törmätään taas :) Katotaan kumpi emistä menee lujempaa maastossa sitte ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah joo, siitä tuleeki sit kunnon laukkakisa ;D

      Poista