30. toukokuuta 2014

Eka sijoitus aluetasolta

 
 
 Ylläolevista kuvista näkeekin aika hyvin miten märkä tunnelma oli varsinkin metrin luokassa.. Hyi. Mailis oli silti hieno tyttö ja teki 90cm luokassa hienon nollaradan sijoittuen yhdeksänneksi. Luokassa oli siis varmaan 40 ratsukkoa, joten 9/40 on aika hyvin! Ensimmäistä kertaa uskalsin itse ratsastaa vähän pienemmät tiet ja jopa hieman tähdätä sijoitukseen. Yksi kaarre meni aavistuksen pitkäksi kun tuli edelliselle esteelle aika pitkä hyppy. Jos se olisi tehty pienemmin niin oltaisiin oltu ylempänä, mutta ei auta! Ruusuke mikä ruusuke.

Mentiin myös meidän eka yhteinen metri! Eipä se kovin vahvasti edes mennyt, 8vp. Tosin, olin varma että tuli vain yksi alas, ja huomasin vasta kotona videolta että viimeinen estekin kierähti hiljalleen alas.
Korkeus ei ollut mikään ongelma, vaan vain ja ainoastaan minä! Voi elämä kun ei hermot kestä vaan piti jännittää niin paljon että aloin pidättämään liikaa ja ratkaisin paikat taakse enkä eteen niinkuin kuuluisi. Mailis oli kuitenkin super hieno tyttö ja pelasteli mua koko radan siellä kamalassa vesisateessa. On mulla vaan paras hevonen :)

Se oli kyllä myös vähän väsynyt jo metrissä, välissä oli kuitenkin pari tuntia kävelyä. Ja ei meistä kumpikaan kyllä oikein arvostanut sitä vaakatasossa tulevaa vettä..

No mutta ensi kerralla paremmin! Täytyy nyt vain jatkaa noiden 90cm ja 100cm luokkien menemistä. Nyt se oli ysikympissä tosi hyvän tuntuinen, joten ajattelin ihan vain kokeilla ensi kerralla mennä pelkän metrin.




Arvasin että sarjaväli jää lyhyeksi, joten tein kaikkeni että ne kaksi laukka-askelta olisivat mahdollisimman pieniä mutta ei..

Silti tultiin pohjaan b-osalle! Tolla hevosella on vaan niin uskomattoman pitkä laukka.. :D Ja Mailis tässä ainakin varmisti ettei ainakaan kosketa puomeihin.
 Se oli sellainen reissu se. Seuraavat kisat ovatkin kenttäkisat, jee! Ypäjän kisaviikon tuttari, siis. Täytyis varmaan käydä hyppäämässä maastoesteitä ennen sitä..
 

7 kommenttia:

  1. Jeee I'm so proud of you <3

    VastaaPoista
  2. Onnea ruusukkeesta :) Mutta missä olit kun palkintoja jaettiin? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin autolla laittamassa heppaa pois! Olin vähän vajaalla miehityksellä liikenteessä nii ei ketään meiän porukasta kuullu sitä kuulutusta :c enkä tajunnu ees että palkintojenjakoon pyydettiin niin monta ku yleensä on kuus ekaa :D toivottavasti ei tullu mitää haittaa siitä..?

      Poista
    2. Aa joo. Ei kai siitä muuta haittaa että ette vaan päässyt kunniakierrokselle :D pari muutakin taisi puuttua palkintojenjaosta..

      Poista
  3. LUVIALLA ON METRI ENS VIIKOLLA IDA! :D Me ollaan siellä enne kisaviikkoja vielä hyppäämässä kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiän!! Oon koko viikonlopun vaa finnderbys! Ostin kuule hienot koko viikonlopun liput :D MUT AINII HEI SÄKI TUUT SINNE TUTTARII omg

      Poista
    2. Ei perkula onks seki sillo! Meijän oli tarkotus mennä kattomaan nuorten SM mut voi kökkö... Täytyy kattoo jos saisin ton kuskin innostumaan lauantaina kattomaan niiden maastoa vaiks mä haluisin nähdä rataesteetki kyllä :D Mutta viimeistään kisaviikolla nähdään!

      Poista