27. syyskuuta 2014

Hyvän mielen seurakisat



Käytiin tänään ihan rennolla meiningillä lähellä olevissa seuraestekisoissa starttaamassa 110cm luokka. Tuo oli periaatteessa meidän eka kymppi, kerran aiemmin olen startannut luokan jossa oli kympin uusinta mutta sitä ei lasketa ;)

Tänään oli kauhean kova tuuli, joka kaatoi kaikkea tavaraa kisakentän ja verryttelyn laidalla, ja siitähän Mailis tykkäsi.. Siellä sitten saatiin vähän katseita kun poni ravasi niin että etujalat olisi pöllitty Totilakselta. Heh?

Lähdettiin kuitenkin radalle ihan hyvillä mielin. Rata oli lempiratamestarini tekemä, joten sitä oli kiva ratsastaa, eikä siinä ollut mitään ylimääräisiä turhia kikkailuja.

Ykkönen meni hyvin ja kaikki tuntui hyvältä, mutta tulipa kuitenkin kakkoselta puomi! Ensin en tajunnut mikä meni pieleen, Mailis tekee tosi tosi harvoin etujalkavirheitä, mutta videolta huomasin sitten että päästin Maikun just ennen estettä liian pitkäksi. Mä aina koitan toitottaa itselleni, että mä en saa päästää sitä leijailemaan täysiä esteiden yli, mutta ei näimmä toiminut :D Ei ollut kuitenkaan iso virhe, matka jatkuu.

Loppurata menikin oikeastaan aika kivasti! Mitä nyt vitoselle tajusin sitten pitää mieluummin vastaan ja ottaa lähelle kuin lähettää kaukaa, joten se tuli vähän pohjaan. Kuutoselle oli vähän hassu tie radan poikki, ja juuri silloinhan neiti Mailis päätti jäädä ristilaukkaan.. Sain sen kuitenkin vaihdettua ja tehtiin siihen tosi komea hyppy!

Loput kolme estettä menikin sitten ilman mitään ihmeyksiä puhtaasti :) Olen tosi tyytyväinen tohon rataan, musta se näyttää jo kivan siistiltä radalta tasaisella temmolla. Tuo yksi pikkuvirhe nyt ei haittaa yhtään.



Tässä muuten pieni video perjantain estetreeneistä. Käytiin siis ihan vaan yksinämme ottamassa pari hyppyä maneesilla, ja äiti päätti ottaa kännykällä videon yhdestä hypystä :) Otettiin siis lopuksi vähän isompi hyppy (vaikka eihän se kyllä oo kuin jotain 120/125cm).

Oon nyt tosi tyytyväinen että toi hyppääminen on alkanut sujua! Ei sen puoleen on kyllä koulukin. Mulla on istunta parantunut ihan huimasti, ja nyt sain edellisessä Minnan valkussa oikean ahaa-elämyksen tuntumasta ja siitä miten Mailiksen saa oikeasti tasaiseksi kädelle.

Ensi viikonloppuna ollaan molempina päivinä lounais-suomen kenttäaluekatsastuksissa, sieltä sitten lisää myöhemmin!

2 kommenttia:

  1. Oi vitsi! :) Tosi kivan ja siistin näkönen rata. :) Ens kaudella saavat ihmiset pelätä kun kenttäkaksikko Kuru&Kaitanen tulee kisaradoille ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi thanks :D Ja todellaki! Ens vuoden SM'is hyvät bileet ;) Meil pitäis olla tyylii tiimitakit: K&K Riding :D

      Poista