12. syyskuuta 2014

Täällä ollaan - SM -kisoihin saavuttu

Kamalalta kuulostanut ajomatka Liedosta Pudasjärvelle ei ollutkaan niin kamala, vaan 700+km kuluivat aika rattoisasti siskon kanssa jutellen.
Mailis oli ekat 100km tosi kärttyinen, se potki ja kuopi ja heilui ja kaikkea mahdollista :D Sitten se onneksi rauhottui tosi paljon ja oli loppumatkan ihan hiljaa, vaikkei se kuitenkaan syönyt tai juonut melkein mitään. Otettiin se puolenvälin jälkeen uloskin ja kävelytettiin n. 20 min.

Mailikselta putosi siinä taluttaessa häntäsuojus hännästä, niin avulias vanhempi herrasmies ilmoitti kovaan ääneen että nyt siltä putosi sukkakin jalasta! Heh, juurikin niin.

Ratsastin Mailiksen saapumisen jälkeen kentällä, ja se oli aika ok. Aluksi se vastusteli jonkin verran ja kyttäs kaikkea mahdollista, mutta loppua kohden parani koko ajan. Täällä on kaikki osakokeet nurmella, joten saas nähdä miten menee koulukin sillä :)
Toivotaan että hokitus on ok, miten te olette laittaneet ihan hyvälle nurmipohjalle hokit kouluradalle? Mä olin ajatellut laittaa vain ihan perus kantahokit..

Päivittelen tänne taas huomenna! Peukut pystyyn ;)


1 kommentti:

  1. Perus kantahokit ollu meilläkin nurmella. Tai kokonaan ilman jos ollu kuivaa.

    Tsemppi kisaan!

    VastaaPoista