27. huhtikuuta 2015

Kisapäivitystä

(c) nnoran.galleria.fi
Viime viikonloppuna käytiin Artukaisissa hyppäämässä 2-tason 110cm luokka ja kuten kuvasta näkyy kenttä oli aika mielenkiintoisessa kunnossa. Rapa vaan roiskui. Meinasin peruuttaa startin pohjan vuoksi mutta muut ratsastajat sanoivat että se tuntui kyllä kavioiden alla ihan pitävältä vaikka olikin märkä, joten päätin lähteä kokeilemaan. 

Verkassa mulle tuli aika pirun kiire kun luokkaa oli aikaistettu puolella tunnilla.. Ehdin kuitenkin ravata, laukata ja ottaa muutaman hypyn kun pitikin jo mennä radalle. 

Se meni itse asiassa ihan kivasti vaikka Mailis kävikin taas aika kuumana verkan hektisyyden vuoksi. Otettiin kuitenkin puomi jo kakkoselta aavistuksen epämääräisestä syystä. Ponnistuspaikka oli ihan hyvä mutta ehkä Maikku oli päässyt sitten liian pitkäksi ennen estettä kun tuli hieman laaka hyppy. Oli muuten kauden eka puomi! 

Loppurata menikin ihan hienosti, kerrankin saatiin meidän ongelmakohdat eli linjat ja sarja sujumaan hienosti! Sarja oli vielä meille huippuvaikea kahden askeleen sarja (ponilla on hieman iso laukka..) mutta hyvin mahduttiin. Trippelille tultiin vähän lähelle kun jäin pitämään liikaa kädellä vastaan ennen estettä.  





Käytiin myös joskus aikaisemmin huhtikuussa Laitilassa 2-tason koulukisoissa helppo A-luokassa. Rata oli aika perus meidän rata. Ollaan tehty parempiakin mutta niin myös huonompia. Toisessa vastalaukassa Mailis säikähti kun maneesin katossa oleva pressu rapisi ja tehtiin parit sarjavaihdot. Miksei Maikku ikinä tee puhtaita vaihtoja silloin kun käsketään!

Tuossa radassa oli se aika hieno juttu, että varmaan ekaa kertaa ikinä Mailis seisoi paikallaan lopputervehdyksessä! Vau. Ja oli muuten vielä tasan. Prosentteja saatiin yllättävänkin hyvät 61,1% jotka oli samalla meidän ennätysprossat helposta A:sta. Okei ei ne päätä huimaa mutta paranee kuitenkin koko ajan!


Ei mulla muuta :) Viime perjantain aluevalmennuksista (maastotreenit) on vielä postaus kesken, palaillaan sen merkeissä!

2 kommenttia:

  1. Ai teilläkin tiedetään käsitys isosta laukasta :D Mutta Maikku selvitti hienosti kamalan vellisen ja kuraisen kentän! Se puomi nyt oli vähän tylsä kun oli mun mielestä enemmän sellanen hipasun puolikas kun ihan kunnon keilaus edes.

    Ps. Neitokaisen niska näyttää aika komeelta muuten tossa käyntikuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih joo neiti ei oo kovin naisellinen ku se kasvattaa tollasta kunnon sikaniskaa :D mutta thanks bro!

      Poista