22. kesäkuuta 2015

Kouluradalla taas



Käväistiin keskiviikkona illalla Kotimäellä pienissä 1 -tason koulukisoissa ratsastamassa luokka Helppo A FEIn CCI/CIC* A-kenttäkilpailuohjelma 2009, joka on mm. tulevissa joukkue SM -kisoissa ohjelmana.

Verkassa Mailis oikein yllätti olemalla tosi rauhallinen ja hyvän tuntuinen. Kuitenkin taas sain todeta että ei saa ikinä ajatella että nyt menee koulurata hyvin, sillä saman tien kun käänsin keskihalkaisijalle Mailiksen kierrokset meni punaiselle.

Rata oli kuitenkin ihan ok, mitä nyt keskiravin Maikku rikkoi laukalle ja toinen voltti meni vähän pipariksi kun meillä oli taistelu siitä että pitääkö sisäpohkeen ympäri taipua :) Olin tosi tyytyväinen varsinkin pysähdykseen ja peruutukseen, varmaan ekaa kertaa Mailis seisoi nätisti paikallaan ja peruuttikin vielä ihan hyvin eikä edes jännittynyt paljoa!
Toisaalta harmitti kun tulokseksi saatiin 61,5% ja sen 3 pistettä vähemmän kuin voittajalla.. Eli jos keskiravi olisi pysynyt ehjänä niin oltaisiin ehkä napattu sinivalkoinen mukaan. No, ei auta jossitella!

Oulun joukkue SM -kisat lähestyvät hyvää vauhtia. Nyt on kivasti jo hotelli varattuna ja apukädet lahjottu mukaan, enää itse ilmoittautuminen ja karsinan varaaminen on tekemättä.
Odotan aika innolla tuota kisaa, vaikka vähän ehkä pelottaakin kun tämä meidän kenttäkausi on ottanut aika paljon takapakkia viime aikoina. Ehkä nämä nyt olisivat ne kisat missä taas saadaan flow päälle?

Mailiksen Finnderbyn tuliaiset 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti