14. maaliskuuta 2014

Kuvia Ratulta!




Mailis on tällä viikolla treenaillut ihan normaalisti. Keskiviikkona päätin olla rohkea ja pystytin ristikon kentälle. Tähän mennessä kotona hyppääminen ei ole sujunut mitenkään hehkeästi, vaan Maikku on pelleillyt ja sikaillut ihan totaalisesti.

Nyt kuitenkin se oli super! Ristikko ei ollut kovin iso, kannattimet olivat 70cm kohdalla. Mutta korkeus ei ole se ongelma, vaan mun oma pää. Mä en vaan uskalla. Nyt kuitenkin uskalsin, eikä ollut mitään ongelmaa! Tultiin ensin pääty-ympyrällä kavalettia, joka meni tosi kivasti. Sen jälkeen vain päätin että tulisin ristikon. Mä pitäisin sen käden kevyenä ja pohkeen kiinni.

Tultiin vain ehkä kolme tai neljä kertaa per suunta, kun se meni niin kivasti. Mailis oli tosi fiksu, ja Mailismaisesti korvat hörössä ylihyppäsi jostain metrin korkeudelta. Kyllä tuohon saa olla aina tyytyväinen :)

Nyt viikonloppuna ei ole valmennuksia, mutta käydään ehkä maneesilla hyppäämässä jos on aikaa.. (Juhlin tänään 17-v synttäreitä niin sukulaisia saattaa ilmaantua.. Huoh)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti