25. maaliskuuta 2014

Shetlanninponin harja turmeltu luvatta

Tällaista tänään. Eräs nimeltä mainitsematon henkilö (jonka älykkyysosamäärän epäilen olevan erittäin alhainen) oli tänään saanut varsinaisen neronleimauksen ja kaivanut mun harjalaukun pohjalta vanhat keittiösakset (joita käytän hintalappujen leikkaamiseen, en todellakaan hevosen harjaan) ja päättänyt niiden kanssa vähän trimmata Paulin harjaa.

Ilman lupaa.

Paulin harjaa on kasvatettu teoriassa koko sen 25 elinvuotta. Se oli suhteellisen pitkä, tosi paksu ja ihanan luonnollinen shetlanninponin harja. No, eipä ole enää. Nyt se on saksittu oksettavan rumaksi pottakampaukseksi, ja pituutta on lähtenyt viitisen senttiä.

Ja mikä oli tekosyy? "No se oli vähän kuivan näkönen niin otin ihan vähän vaan!" Voitte varmaan kuvitella että en ilmaissut mielipidettäni kovin hillitysti.

Olisin jotenkin voinut ymmärtää tämän joltain 10v vuokraajatyttöseltä, mutta ei. Aikuinen nainen, herranjumala sentään. Eikö tule edes mieleen että se poni on jonkun muun omistuksessa, joten ehkä siihen ei kosketa ilman lupaa?

Mä aikalailla kiehun täällä raivosta. En ole varmaan ikinä ollut näin vihainen. 25v poni kun ei enää oikeasti sitä harjaa kasvata takaisin. Ja jos oikeasti sitä olisi halunnut siistiä, niin olisi edes nyppinyt! Herranjumala eikai kukaan järkevä ihminen vedä saksilla paksua harjaa nips naps?!




Mua itkettää. Ja kiukuttaa. En vain voi käsittää miten joku edes kehtaa kajota toisen lemmikkiin. Eikai kukaan nyt toisen koiraakaan klippaa kaljuksi ilman lupaa?

Tässä vertailukuva. Eikö olekin ihanaa?
Ei mulla muuta. Mailis on ihan kunnossa, vaikka siltä olikin hetken toinen etukenkä irti. Lauantaina koulukisat, postausta tulossa siis viikonloppuna.

Lukijat: Onko teillä vastaavia kokemuksia? Miten itse reagoisitte?

6 kommenttia:

  1. Huutaisin ja raivoisin omalle kohdalle jos sattuisi! Todella ikävää kyllä tuollainen :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo.. tuli kyllä huudettua aikamoisella äänenvoimakkuudella.. En vain voi ymmärtää miten noin idiootteja ihmisiä on olemassa :c

      Poista
  2. No huhhuh, sulla on kyllä ihan oikeus olla vihainen :o Aivan typerää käytöstä tollanen.

    VastaaPoista
  3. Whaaat? Ei ole kyllä omia kokemuksia, ilkimysten onneksi! Vielä aikuinen ihminen. Ei voi käsittää!

    VastaaPoista
  4. Just Joo! shettis ihmisenä nään pelkkää punaista!! Shettisten harjaa ja häntää ei saa leikata ei missään nimessä. Löytyy varmaan jostain yhdistyksen sivuiltakin juttua. SIllä shettikisiä ei saa klipatakkaan kuin tietyissä X tilanteissa... MUR

    VastaaPoista
  5. Jestas! Mieleen iski kyllä samantien että jos joku olisi aikanaan meidän Pähkinän harjaan koskenut niin ei kyllä hengissä olisi selvinnyt!

    VastaaPoista