6. kesäkuuta 2014

Superhauskat maastoestetreenit ft. Milka!

High five koska oltiin molemmat rohkeita ja hypättiin kaikki helponkin esteet hienosti!


Alkuviikosta päätin että pitää päästä maastoesteille, mutta yksin on niin tylsää mennä.. Ratkaisu: maastaritreffit Milkan kanssa!

Aloitettiin ensin kentällä olevista pienemmistä mökeistä ja tukeista, tehtiin pieniä linjoja ja tsekattiin onko kontrollia - sitä oli ainakin jonkin verran joten paineltiin kunnon esteille. En nyt muista missä järjestyksessä tultiin mitäkin mutta tehtiin ainakin linjaa vedellä: alamäessä pois 'metsästä' joku pömpeli, sitten sianselkä melkein suoraan veteen ja siitä vielä vedestä ylöshyppy. Mailis veti kaikki superhienosti, mitä nyt ylöshypyllä oli aluksi vähän sekaannusta mutta kyllä siitäkin mentiin.

Ja Mailis kävi kuumana.. Jeesus kristus se tamma oli niin into piukassa kuin vaan voi olla! Piti stepata, laukata paikallaan, pyöriä ja hyppiä ja tehtiin välillä vähän piaffeakin. Oli niiiiiiiiin kivaa.

Ja olen itsestäni aika ylpeä kun lähdettiin coffinille ja uskalsin hypätä sen kokonaan! Ja voi miten hienosti se menikään! Ihan perfect. Kyllä hevosesta huomasi että se tietää mitä tekee.
Jatkettiin vielä aika pitkää suoraa 'ravirataa' pitkin, eli ensin coffin, siltä suhteutettu linja tukkiokserille, siitä sitten pitkälle suoralle, jossa ensin pari laavua ja viimeisenä vielä iiiiso helpon tukkikasa.

Mailis veti kaikki ihan ilman pienintäkään ongelmaa. En edes ehtinyt jännittää sitä viimeistä isompaa estettä kun Mailis vaan hoiti homman kotiin. Se hyppy oli täydellinen! Ihan uskomattoman hieno. Ja se ei edes missään vaiheessa kiikuttanut mua, vaan oikeasti tehtiin yhdessä ja se oli hauskaa!

Musta kyllä tuntui että vasta kun esteet olivat sitä helpon tasoa (metrisiä) niin Mailis alkoi kunnolla keskittymään. Pienempiäkin se meni tosi nätisti mutta isommille tuli todella paljon parempia hyppyjä. No, pari tuttaria alle niin päästään starttaamaan helppoa! Mutta on se kumma kun mä uskallan hypätä metrisiä maastoesteitä ongelmitta mutta en samankokoisia puomiesteitä? :D

Parhaat maastotreenit ikinä. Kiitti Milka!



Tässä siis tuo linja vedelle. Tuossa näkyy tuo ylöshypyn kommunikaatio-ongelma. Mailis oli jatkamassa oikealle eikä ihan tajunnut että jaa tuonne pitää hypätä! Tamma oli kuitenkin super rehellinen ja loikkasi silti, tosin kuski meinasi pudota :D



Tässä coffin ja sen jälkeinen pitkä linja. Äiti ei kylläkään videoinut sitä loppuun asti kun ei kamerassa zoomi riittänyt. Oon vieläkin ihan into piukassa täällä kun meni niin älyttömän hyvin!

Nyt tuntuu että ollaan oikeasti valmiita siihen Ypäjän tuttariin ensi tiistaina. Kouluohjelma on super helppo (heC tasoinen, eipähän olisi eka kerta kun vedetään C:stä 70% ;) ), rataesteet sen 90cm joka ollaan tähän mennessä aina tehty nollana ja nyt selkeästi sujuu myös maastarit! On kiva kun pystyy lähtemään oikeasti tavoittelemaan sijoitusta ja jopa sitä sinivalkoista ruusuketta.

Peukut pystyyn!


Ollaan Milkan kanssa melkein täysjärkisiä ♥ ja hepat poseeraa!

4 kommenttia:

  1. Joo mäki hyppään mielummin niitä isoja maastareita kuin vastaavan kokoisia rataesteitä! :D

    Ja muuten se isoin tukkikasa on jopa ylikorkea helppoon, siis vaativan este ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo normi rataesteet on jostain syystä paljon pelottavampia! Sinäänsä ehkä outoa ku miettii että kummat hajoaa ja kummat ei :D

      Ja oikeesti!? Vau! Nyt on ihan hurja olo :D hiukan hienoo!

      Poista
  2. Hitsi viekööt, mikä mies tuossa sinisessä paidassa <3 Toi coffini meni teillä tosi hienosti! Ja Maikku oli muutenkin ihan liekeissä :D Vau muuten multakin.. Mennäänkö Ida samantien vaativaan sittenkin? Jos skipataan nää tuttarit ja helpot kun ollaan jo muutenkin niin pro porukka? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo! 2* vaan! :D ollaan kyl ihan parhaita.

      Poista