1. joulukuuta 2014

Laiska bloggaaja

Tekosyitä tekosyitä: lukio, hevoset, pimeys.

Koulupäivät ovat pitkiä ja ankeita, bussia joutuu odottamaan yli puoli tuntia, koko ajan on pimeetä ja kylmää. Kotona olen yleensä vasta viideltä, jolloin ei kyllä oikein jää ratsastuksen ja salitreenien jälkeen aikaa paljon muuhun.

Laiskan bloggaajan olisi pitänyt kirjoittaa kiltisti Pauliinan treeneistä jo viime viikon puolella, mutta kun on saamaton niin on saamaton.
Ei siinä - sieltä ei ole mitään materiaalia videon taikka kuvien muodossa, joka vaikeuttaa kirjoittamista huomattavasti. Todettakoon vain, että hyvinhän se meni ja saatiin taas paljon hyvää oppia. Milkan blogista voit käydä lukemassa ahkeramman bloggaajan selvitykset.

Viime aikoina treenaaminen on ollut niiiin hankalaa. Neiti Ruutitynnyri on saanut vielä ylimääräistä potkua kylmistä ilmoista ja pimeistä illoista, jolloin kentän jokainen sivu on pelottava ja keskiosakin epäilyttävä.
Vaihteita on kaksi: täysillä laukkaa tai suoraan ylöspäin. No, onpahan ainakin paino takaosalla?

Sentään salitreenit sujuvat. Oman kuntosalin omistamisessa on se hyvä puoli, että sinne voi mennä vaikka keskellä yötä jos on mennyt koko ilta hullun pikkutamman kanssa taistellessa. Pystyy ainakin vähän keräämään hermoja kun saa omat musiikit keskusplayeriin soimaan.

Tulipahan muuten harrastettua raivoshoppailuakin. Yritin sanoa itselleni, etten tarvitse mitään, ainakaan uutta kypärää, mutta sellainenhan sieltä kaupasta kuitenkin kotiutui. Saappaiden kanssa. Hups?

Perussaappaat esteille, maastoradalle ja kotikäyttöön

Ja tietenkin piti vielä parantaa kouluratsastuksellisuutta John Whitaker -kypärällä.



Olen pian myös uusi autoileva ihminen - ainakin kulkupeli löytyy jo. Audi TT
Joulun odotuksia!

6 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköset noi saappaat! Mitä ton kypärän niskatuessa muuten lukee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! John Whitakerin nimmari se taitaa olla :p toi on kai joku special versio?

      Poista
  2. Komeet bootsit! Mä haaveilin kans yhdessä välissä tuollaista pottaa mutta en koskaan raaskinut ostaa :D Ja älä huoli, kyllä tää arki tästä vielä kuulemma paremmaksi muuttuu ;) Kuukauden päästä alka akuulemma jo tulla valoisammaksi pikkuhiljaa! Jos totta puhutaan niin ei kyllä lohduta mua kun sen kuukauden verran tässä vielä pimeneekin ensin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hei en mäkää ois raaskinu mutta oli alennuksessa alle 200e nii pakkohan sitä oli :D Ja ughhhh en kyllä oo yhtään talvi-ihmisiä! Vois loppua tää pimeys ja kylmyys nyt heti :c

      Poista
  3. Kivat saappaat! Näyttää vähän spesiaalimme kuin perus mht :P ja toi kypärä ei oo btw CO vaan ihan John Whitakerin, sillä on oma tuotemerkki jolta löytyy noita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! :p aaa okei! Toi oli vähän heräteostos niin en ehtinyt ottaa kauheesti asioista selvää :D Kiitos kuitenki kun kerroit!

      Poista