1. huhtikuuta 2015

Hieno, hieno heppa!




Mailis teki tänään ihan super hienon suorituksen Ypäjän keskiviikkokisoissa. Käytiin starttaamassa helppo A:10, ja tällä kertaa muutin vähän pelistrategiaa..
Verkkasin puolet kauemmin ja tein ihan kunnolla töitä verryttelyssä. (Mulla on huono tapa että jään vaan kiertelemään ja kaartelemaan..) Sen lisäksi radallakin yritin muistaa ratsastaa sitä hevosta enkä vain jäädä matkustelemaan.




Ja sehän toimi!

Vähän ehkä flow kärsi kun tuomarinpöytä oli hieman jännittävä, mutta ei se onneksi syönyt pieniä mustia tammoja iltapalaksi. Kerrankin rata alkoi hyvin kun päästiin oikeasti tikkusuoraa kohti tuomaria. Siitä saatiinkin kivasti numeroksi 7 ja kommentti "suora!".

Ekassa keskiravissa kävi vähän sellainen työtapaturma että en ollut yhtään valmistautunut siihen että toi tamma ampaisee lisäykseen noin voimakkaasti! Sen vuoksi muoto vähän aukesi. Mutta piru vie mikä lisäys..

Pohkeenväistöt menivät molemmat aika kivasti ja toisessa keskiravissa olin valmistellut paremmin, joten se oli vähän tasapainoisempi, ja yhtä näyttävä! Jösses mikä hevonen mulla on alla..
Keskilaukoissa Mailiksella oli aika kivaa, mutta yritin silti itse niiden jälkeen pysyä rauhallisena ja vain ratsastaa sen hevosen takaisin hanskaan. Ihan hyvin se onnistuikin, vaikka täyskaarroista tuli vähän isot.

Lopputervehdyksen pysähdyksestä saatiin 5,5 ja kommenttia että "Esitä pysähdys kunnolla!" mutta olen siihen silti tyytyväinen koska jos miettii millaisia "pysähdyksiä" me ollaan ennen tehty kouluradoilla niin tuo oli jo aika hyvä!


siis en voi käsittää milloin siitä on tullut noin komea?

lähti ku telkkä pöntöstä
Mailis oli vaan ihan superhieno. Virheitä meillä nyt tietenkin on ihan älyttömästi korjattavana, mutta ainakin mun mielestä tää oli jo edistystä!

Prosentteja saatiin tosiaan 61,6%. Niissä ei kyllä paljoa ollut hyvänmielenpisteitä, sillä tuomarilla oli aika tiukka linja harjoituskisoihin. Se oli kyllä hyvä asia, silloin ainakin tietää milloin joku kohta on mennyt oikeasti hyvin.

Ensi viikonloppuna on taas aluevalmennusta vuorossa, tällä kertaa Seppo Laineen johdolla. Odotan aika innolla, sillä olen pari kertaa ollut Sepon valmennuksissa ja aina olen tykännyt. Ja tietty päästään myös maastareille, jee!

4 kommenttia:

  1. Hitto kun olettekin hienoja! Vähän katoin että keskiravissa sun oma kroppa on hassun näkönen mutta kyseessä on kuitenkin Mailis ja hänen ravinsa, joten en kommentoi tuon oman tasaisen tallaajani kanssa XD Hyvä rata kuitenkin. Aika ehjä näin omaan silmääni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis tervetuloa istumaan ton keskiravissa XD se kun on maailman helpoin homma.. Mut thanks honey!

      Poista
  2. Vau, tosi kivan näköinen rata! Teidän yhteistyö näyttää helpolle ja kivalle :)
    Ja istut kyllä tosi mageesti tuolla h.ravissa, jopa niissä lisäyksissä!
    Olisi kivaa saada joskus videota jos joku muu ratsastaa maikkua, että miten tuo h.ravi onnistuu taikka ne lisäykset h.ravissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Joo siis ois kiva nähdä kyllä kun joku muu ratsastais Mailista, tällä hetkellä ei vaan oikeen oo ketään kenet sinne viittis iskeä kyytiin :D

      Poista