31. maaliskuuta 2015

Kirahvi kokoontumisajoissa

Käytiin sunnuntaina ekaa kertaa Pelsiksen kanssa koulukisoissa. Kyseessä oli Someron Ratsastajien 1-tason kilpailut ja samalla Kisamatkalla Springcupin toinen osakilpailu.
 


Luokkana siis helppo C:1. Verryttely oli vapaasti ulkokentällä ja meille kävi sinäänsä vähän huonosti että verkka-aikaa jäi tosi vähän (oltiin myöhässä, yllätys) joten en saanut ponia ihan täydellisen hyvin kuulolle. Maneesissa ennen radalle menoa sain kuitenkin tehtyä käynnissä töitä pysähdyksillä jne ja Snotty tuntuikin siinä aika hyvältä.
Tuomarinpääty oli aluksi vähän jännä, mutta yllättävän nopeasti se unohti siellä olleet möröt!

Radalla muoto ei pysynyt kovin tasaisena ja aina välillä Pelsis jännittyi vähän enemmän, mutta muuten se meni ihan hyvin. Eipä se nyt mikään ilo ratsastaa ollut kun en saanut sitä kunnolla läpi, mutta loppua kohden meno alkoi rentoutua ja radan lopussa ollut ravivoltti menikin jo paljon rennommin kuin alkurata. Sen vuoksi jäi ihan hyvä fiilis tuosta, kyllä se siitä vielä lähtee sujumaan!

Prosentteja saatiin 60,7%. Ja taidettiin olla 19./41 tai jotain siihen suuntaan. Paperissa oli kehuja että lupaava, hyväliikkeinen hevonen.

Täällä (klik) oli meistä pari kuvaakin.

Snotty ja sen söpö otsatukka kisojen jälkeen

2 kommenttia:

  1. Voi kun hän onkin suloinen :3 Lisää vaan kilometrejä alle niin toinenkin paholaiskaksonenkin pääsee vauhtiin!

    Tolkuttoman suuri hän ainakin on.. Sä näytät ihan pikkukirpulta tuolla selässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hän oli niin innoissaan että eihän sitä nyt sillon voi peräänannossa pysyä :D mut on se söpö!

      Poista