26. kesäkuuta 2014

Salo Horse Show 2014 - 100cm

Olipa taas kerran hyvä reissu! :)

Päätettiin tällä kertaa startata pelkästään tuo metri. Ja siinä luokassa olikin yli sata osallistujaa, että olisi kyllä tullut aika pitkät odottelut luokkien välillä..

Mailis oli Salossa aika hermostunut, siellä oli kaikenlaista jännittävää kuten jaboja, telttoja, rekkoja jne. Varsinkin jabat olivat tamman mielestä ihan ylitsepääsemättömän kamalia. Kivasti vedettiin yhtä toista ratsukkoa päin kun neiti päättääkin hypätä pystyyn ja poistua takavasemmalle.. Ihan vain siksi että siellä jabassa olikin hevonen! Siis kamalaa.

Verkassa se kuitenkin tiesi mikä oli homman nimi ja teki tosi hienon verryttelyn :) Jotenkin musta tuntuu että estekisojen verkassa se liikkuu paljon hienommin kuin koulukisojen? Nytkin sileänverkassa tuntui että olisin voinut suoraa lähteä kouluradalle, niin hieno se oli!

No, esteradalle sieltä kuitenkin päädyttiin. Nyt oli helpotus että esteet näyttivätkin ihan pieniltä! Ei siis melkein yhtään pelottanut radalle meneminen. Paitsi sen osalta muistaisinko radan kun en sitä edes kävellyt. (Oltaisiin jouduttu tulemaan kisapaikalle kolmea tuntia aikaisemmin..) Muistin kuitenkin radan ja se meni vielä ihan älyttömän hyvin!

Kaikki 13 estettä puhtaasti! Uusinnassa en ratsastanut ollenkaan aikaa, sillä asetin tavoitteeksi ratsastaa vain hyvän puhtaan radan. Ja se me tehtiin!

Lopputuloksissa oltiin kuitenkin sijalla 11.!

Nyt Mailis tuntui radalla ihan super hyvältä, se oli innoissaan, muttei kuskannut ja sain sen onneksi kivasti pohkeen eteenkin.

Radalla ei tullut edes yhtään huonoa hyppyä! Ei ollenkaan pohjaan ja jänisloikka yli -tyylisiä ratkaisuja. Parille esteelle näin paikan kauas ja jouduin pyytämään eteen niin tuli isompia hyppyjä muttei todellakaan mitään kamalaa.



Olen nyt kyllä todella tyytyväinen. Hevoseen, ja salaa ehkä jopa itseenikin. Oli kivaa tehdä yhdessä hyvä rata. Ja tuli taas huomattua että tuon kanssa se ei ole se korkeus vaan mitä niiden esteiden välillä tapahtuu vai tapahtuuko mitään ;)

kuvat (c) Jasmin Karjalainen, kiitos!





3 kommenttia:

  1. Vitsi mä olen ylpeä teistä! :D Onnea! Ootte ihan mahtavia!!

    VastaaPoista
  2. Hitsi viekööt muuten toi rata on alkuradasta ihan samaa kuviota ainakin ekat neljä tai viis hyppyä kun viimevuonna metrin luokassa kun mäkin olin Vänellä :D Ihan tismalleen samaa kuviota!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha laiska ratamestari? :D toi oli kyl kiva rata ku se oli niin helppo.. :D

      Poista