30. kesäkuuta 2014

Tällä viikolla

Mailis oli reipas tyttö eikä ollut kangista moksiskaan vaikka ne oli nyt toista kertaa päässä (ainakin suomessa?). Pitäis ostaa vaan uus kanki kun tuo on aavistuksen liian pitkä mutta muuten oli hyvä yhdistelmä ohuella yksinivelisellä bridongilla. Ja kankiketjun suojus puuttuu myös :)

Likainen hevosauto...

...ja puhdas hevosauto.
Tänään suoritinkin ihanan neljän tunnin urakan ja pesin hevosauton lattiasta kattoon juuriharjalla. Missään nimessä en vaihtaisi takaisin traileriin mutta on tuossa kyllä paljon enemmän pestävää.. No, mukavuudella on hintansa.

Paulin silmätilanne on jo paljon parempi! Se näyttää onneksi paranevan todella nopeasti, sillä tänään se ei ollut enää yhtään turvonnut. Vähän oli rähmää vielä mutta tosi vähän. Kyllä tämä tästä! Onneksi, sillä kuten arvasin, Pauli ei ole ollut mikään maailman yhteistyöhaluisin poni niiden silmätippojen kanssa..

Auton pesuun oli kyllä syykin! Perjantaina meidän karavaani lähtee nimittäin kohti Keuruuta ja aluekenttäkisoja. Saatiin hevosautoon vetokoukku vihdoinkin niin voidaan ottaa asuntovaunu mukaan. Tyylikästä. Nämä ovat mun ekat yli yön kestävät kisat ja tuntuu etten yhtään tiedä mitä ottaa mukaan! Ehkä otan vain kaiken? ;)

2 kommenttia:

  1. Uuu kouluratsuMaikku! Kaikki mukaan vaan ja mielellään tuplana niin hyvin menee :D Noei. Mä olen ainakin pyrkiny ottamaan peruskamojen lisäksi omat yökamppeet (suosittelen muuten vaihtovaatteita hyvin, mä olen aina unohtanut ottaa riittävästi!) ja kaksin kappalein esim. satulahuovat jne.. ja tietty hepan yöjutskat :D Maikkukin voi haluta iltapalaa ja aamupalaakin siellä päin maailmaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo musta tuntuu että otan puolet vaatekaapista mukaa :D Ja Mailis saa luvan paastota! No ei vaiskaa, huhhuh miten paljon kampetta joutuu rahtaa mukaan.. :D

      Poista