10. maaliskuuta 2015

Mulla on niin hienot hepat!





Olivat niin hienosti koko päivän. Pelsiksellä oli edessä sen eka startti suomen maalla, jee! Poika oli oikein pirteänä aamusta asti ja reippaasti se oli kisapaikallakin vaikka välillä vähän jännitti kun oli niin paljon poneja kaikkialla..

Verkassa se oli aluksi aika karsea :D Pää pystyssä kirahvimodessa ja kauhean vahva edestä eikä yhtään malttanut keskittyä kun oli niin paljon nähtävää joka puolella! Siinä lyhyessäkin verkka-ajassa sain sen kuitenkin aika hyväksi. Ainakin sillä tavalla että se vähän keskittyi muhunkin.

Radalla oli tavoitteena vain pitää hauskaa ja päästä maaliin asti. Ja se ainakin onnistui! Pelsis teki hienon nollaradan. Välillä oli laukat vähän miten sattuu mutta se hyppäs niin hienosti ettei mitään rajaa.. Tosi kauniita, ilmavia loikkia vaikka oli niin pienet esteetkin.
Radan jälkeen poika sai paljon kehuja ja pääsi kävelytyksen jälkeen siskon kanssa autoon odottamaan.


Mailiksen luokka alkoikin sitten paljon myöhemmin, niin ehdin hyvin käydä syömässä jotain, juoruta kavereiden kanssa ja opetella radan. Oli aika jännä että koko päivän estekorkeudet oli olleet aika pieniä, mutta metriin niitä sitten nostettiinkin vähän reilummin. Ihan hyvä vaan!

Mailiksen verkka ei mennyt kovin hyvin. Se ja Pelsis olivat tässä yhden kisapäivän aikana kehitelleet jonkin kauhean riippuvuuden toisiinsa, ja eihän sitä nyt voi keskittyä kun pikkuveikka on maneesin ulkopuolella! Huikkasin sitten äidille että vie Pelsiksen kauemmas kävelemään, niin johan Mailiskin alkoi edes vähän keskittyä..

Mutta kyllä se kävi kuumana. Ai että kun se oli taas ihan sekaisin.. Turpa ryntäissä, etujalat kauhoivat kuin viimestä päivää ja hampaat narisi ja nirisi.

Kuitenkin kun nostin laukan ja lähdin radalle niin Mailiskin heitti huolet menemään ja keskittyi hyppäämiseen 100%! Ja se olikin niin upea rata. Siis ehdottomasti parhaimpia mitä ollaan ikinä tehty. Ellei paras. Kaikki paikat oli hyviä (pari olis ehkä jonkun mielestä voineet olla millin verran lähellä mutta eivät ne kyllä vaikuttaneet mitenkään sujuvuuteen) ja Mailis pomppi taas ihan uskomattomia loikkia! Siis huh.
Parilla okserilla ehdin jo ajatella että "niin, oiskohan pitänyt startata 140cm.." No, hyvä että hevosella on hauskaa!
Toisessa vaiheessa ratsastin vähän eteen mutta en nyt mitään kaahausvaihetta laittanut silmään.

Mentiin siinä vaiheessa luokan johtoon mutta päädyttiin kuitenkin kakkosiksi. 0,3 sekunnin erolla!! Siis tää on niin mun tuuria. Mutta ei kyllä haittaa, hopea ei ole häpeä vai mites se meni. Mun piti kuitenkin ottaa ennen sarjaa tosi huolellisesti kiinni että mahduttiin sinne väliin.

Palkintojenjaossa Mailis näytti parhaita puoliaan.. Eli ilmeisesti mahaa, sillä aiheutettiin vähän paheksuntaa pienellä pystyynhyppimisellä.




Ja sitten huonoihin uutisiin: Mailiksen radasta ei ole videota. Ei mitään hajua mitä tapahtui mutta äiti ei ollut saanut kameraa päälle. Kyllä surettaa. Kuulemma oli ihan varma että painoi oikeaa nappulaa mutta ei ainakaan mitään ollut tallentunut. Tietenkin nyt kun tehtiin sairaan hieno rata!


No, ei auta itku markkinoilla. Tänä viikonloppuna olisi taas estekisat, tällä kertaa Kotimäellä, mutta vain Mailiksella joka menee ehkä 110cm. Tai metrin. En ole ihan vielä varma..
Haluun saada nyt vielä yhden radan alle ennen 22.pvä olevia hallikenttäkisoja. Siellä olisi nimittäin kiva olla tikissä. Kouluohjelmakin näytti aika kivalta, ei alkutervehdystä joten ehkä mekin pysyttäis neljällä jalalla!

Lauantaina juhlinkin 18v synttäreitäni.. Tänään pääsin teoriakokeesta läpi ja maanantaina on vielä vuorossa inssi.. Sitten pääsee audikin tuulettumaan! Olettaen että pääsen ekalla läpi.. *paniikki*

4 kommenttia:

  1. Ou nou, odotin jo Mailiksen rataa! Ehkä kamera päätti säästää meidät kaikelta siltä kateudelta, joka olisi teidän upeasta radasta aiheutunut... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis olin niin pettyny ettei sitä tullu! Nyt musta tuntuu että kukaan ei usko mua ku sanon että se meni hyvin :D No ainakin se meni tarpeeks lujaa ja puhtaasti kakkossijalle jos ei mitään muuta!

      Poista
  2. AAAOJHIUHJOKJ Onnea murupulla! :D Kyllä sä siitä inssistä selviät!
    Ja Pelsis reipas poitsu :3 Mun täytyy sanoo et tulee vähän Edi mieleen hänestä :D Ja onnea vielä sijoituksestakin :) Mailiksella ollut näköjään vähän kova meno mutta hyvät ei oo kuulemma koskaan helppoja ;) Okei nyt viljelen niin paljon jo hymiöitä että ei mitään rajaa... Ja kyllä mä ainakin uskon että se oli hieno rata! (te ootte aina hienoja!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii oot niin ihana :D<3 Kiitos kiitos ;)

      Poista