5. maaliskuuta 2015

Musta salama & ruskea salami

= Mailiksen ja Pelsiksen uudet lempinimet ♥ 

Nyt täytyy myöntää että saan olla todella tyytyväinen mun pieniin heppoihin!

Mailis oli eilen (keskiviikkona) Minnan kouluvalmennuksessa pitkästä aikaa.. On ollut ryhmien kanssa ongelmia niin ei olla päästy pitkään aikaan mukaan mutta nyt vihdoin päästiin! Ja oli kyllä niin ihanaa taas.

Vaikka oltiin uudessa maneesissa vieraiden hevosten kanssa niin neiti käyttäytyi oikein siivosti. Mitä nyt vähän jännitteli toisen päädyn ovea aina välillä, mutta muuten se oli kuin ammattilainen. Ja heti kun aloitettiin tekemään töitä niin se oli aivan superhieno! Ja sillä linjalla mentiin koko tunti.

Ei riitä sanat kuvailemaan sitä miten hieno mun pieni tamma on. Se on vaan paras.

Kuski tosin oli ihan vinossa. Huomasin itsekin miten olin koko ajan ylävartalosta kääntyneenä oikealle! Saatiin kyllä vähän sitä korjattua mutta aina se vasen hartia nousi.. Kumma juttu. Koulusatulassa istuminen sujui muuten aika suhteellisen hyvin taas pitkästä aikaa. Saan ehkä olla aavistuksen ylpeä itsestäni. Ai en? No, olen kuitenkin :)



Kameraa ei ollut mukana mutta äiti oli ollut fiksu ja otti pari lyhyttä pätkää kännykällä. Tehtiin lyhyitä pohkeenväistöjä ravissa ja lievää avoa laukassa. Aika paljon sellaista suoristavaa työskentelyä - tuli tarpeeseen!

Pelsis taas oli tänään myös aivan ihana. Otettiin pari hyppyä ihan vain pienelle ristikolle ja okserille. Okseri oli maksimissaan ehkä 70cm. Huimasti enemmän olisi mennyt mutta ei ollut tarvetta.

Ja voi kuinka sillä pojalla oli hauskaa! Se niin selkeästi nautti taas työnteosta. Loppuraveissa hyppyjen jälkeen se oli ihan uskomattoman hyvän tuntuinen, se oli kevyt ja rento ja tasaisesti tuntumalla. Useammin tällaista, kiitos!



Videomatskua tästä hyppäämisestä ei ole kuin tämä lyhyt pätkä. Ehkä pitäisi taas ryhdistäytyä bloggaajana ja kantaa sitä järjestelmäkameraa mukana?
Tässä paikka oli aavistuksen pohjassa, mutta katsokaa kuinka hienosti Herra Jumbo kerää jalkansa! Tultiin tämän jälkeen vielä kerran paremmasta paikasta ja lopetettiin siihen. Koko ajan oli kyllä sellainen ilmavara että huh huh.. Joku matkii siskoaan ;)

EDIT: unohdin ihan että mullahan oli vielä lyhyt pätkä loppuraveista!

Palaillaan sunnuntaina! Ensi viikolla onkin luultavasti tulossa kivoja uutisia.. En uskalla vielä mitään sanoa jos venyykin vielä ensi viikon yli, mutta kuulette kyllä aikanaan.

2 kommenttia:

  1. Herra Jumbolla onkin muuten ravia :D Teijän meno Mailiksen kanssa on muuten tosi hyvän näköistä nyt. Sä istut siellä niin pirun siististi että ihan harmittaa kattella! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah :D Arvaa saako tehdä töitä kun noiden pönttöjen raveissa istuu.. Pelsiksellä sentää selviää vaa raa'alla vatsalihasvoimalla mut Mailiksen ravi on niinku jotain ydinfysiikkaa!

      Poista