1. maaliskuuta 2015

Maaliskuu!

Nätti tyttö ♥


Siis en kyllä muista että ikinä olis pystynyt helmikuussa hyppäämään kotikentällä.. Ihan uskomatonta! Ihmettelin juuri kun olen joissain blogeissa nähnyt harmittelua kenttien huonon kunnon takia, mutta meillä ainakin on ollut ihan sula ja suhteellisen kuiva kenttä jo toista viikkoa?


Kasasin siis eilen kentälle ihan yksinkertaisesti yhden okserin diagonaalille ja pystylinjan pitkälle sivulle. Aluksi Maikku oli varsinkin okserilla ihan sitä mieltä että nyt mennään täysii! Tehtiin kuitenkin paljon kontrollitreeniä ja se kannatti. Lopuksi tultiin muutaman kerran molempia vähän isompana (n.110-120cm) ja lopetettiin siihen. 


Hallikenttäkisat lähestyy ja täytyisi nyt saada paljon ratoja alle, sillä talven jälkeen ollaan tänä vuonna harvinaisen ruosteessa hyppäämisen suhteen.
Ensi viikonloppuna ollaan menossa Somerolle seurakarkeloihin hyppäämään. Mailis menee metrin ja Pelsis saattaa päästä mukaan hyppäämään 70cm.. En ole ihan päättänyt vielä. Saas nähdä miten ensi viikolla hyppääminen sujuu. Toisaalta sille tekis hyvää nähdä taas uusi paikka ja päästä hyppäämään rataa, joten miksipäs ei..

Pelsis löysi alustavasti satulankin. Passier Marcus Ehning vaikuttaa ainakin tällä hetkellä sopivalta. Sen kanssa heppa liikkuu mukavasti ja kaikki vaikuttaa olevan hyvin.. Vielä täytyy hypätä sillä ennen kuin tehdään lopullinen päätös mutta eiköhän se ollut siinä :)

6 kommenttia:

  1. Hei tuon suojat Somerolle ku tullaan kans sinne! :) Meijän iso kenttä oli toisesta päästä oikee jees mut toinen pää on pelkkää jäätä ja lumimöykkyjä.. Laukkarata tosin alkaa olee mahtavassa kunnossa, koht pääsee kunnolla tykittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alright! Uuuh tykittäminen kuulostaa kyl hyvältä! :D Pääsispä itekki.. Kuivuis pelto vielä nii sinne pääsis :p

      Poista
  2. Mitä ihmettä, täällä suunnalla vedetään vielä suurinpiirtein hankitreeniä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho :D Tää on kyllä ihan luksusta!

      Poista
  3. Mailiiiis <3 Olen kateellinen (en vaan satulasta). Meillä on kenttä niin naurettavan näkösessäkin kunnossa etten ees viitti mennä sinne varmaan huomenna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut teillähän se on vielä siinä puiden varjossa niin varmaan kestääkin kauemmin sulaa ja kuivua :D Toi meiän on just kivasti aukeella mihin tuulee ja paistaa aurinko, kylä ny kelpaa!

      Poista