14. tammikuuta 2015

Aluevalmennusviikonloppu



Sieltä se taas tuli pitkästä aikaa ja taas selvittiin hengissä, vaikka Milkan kanssa epäiltiin jo ihan toisin..

Lauantaina oli vuorossa kouluratsastusta, ja kerrankin ihan termin mukaista menoa. Tehtiin tunnilla lähinnä samaa tehtävää ravissa ja laukassa; pitkät sivut avoa ja pitkän sivun keskelle 10m voltit.   Meillä on nyt tuo koulupuoli aika hyvin hanskassa (ja hanskatkaan ei ole vielä hukassa) joten suoriuduttiin tunnista todella hyvin. Ei jouduttu missään vaiheessa jäämään vääntämään tai tekemään kauheasti toistoja, vaan oli oikeastaan koko ajan "helppoa ja kivaa".

Videota lauantailta ei ole teknisten ongelmien vuoksi.. Kamerassa oli väärät asetukset kun unohdin säätää ne äidille, ja noin pimeässä ne pitäisi olla just eikä melkein kohdillaan. Tuloksena siis pelkkää mustaa missä ehkä jossain kulkee hevonen..?

Sunnuntaina kuitenkin saatiin sentään jotain videomatskua, joista iskin tuollaisen videon tuonne postauksen alkuun. Ei kuitenkaan ihan ongelmitta päästy sunnuntainakaan, vaan kylmän kelin vuoksi akku loppui supernopeasti ja lopun hyppäämiset jäi pois filmiltä. Niimpä tietysti.

muskelimimmi
Aloitettiin kivasti ilman jalustimia ravissa. Tehtiin kaikenlaista, voltteja, puomeja, temponvaihteluita jne. Tää sujui ihan kivasti sitten kun sain pidätteet ihan oikeasti läpi niin että ne myös tehos heti eikä 15. päivä..


Laukassa tehtiin myös kaikenlaista piiperrystä, lähinnä voltteja ja kavaletteja kiemuraurilla. Tässä mulla on ikuisuusongelma; Maikku pomppii kavaletitkin niin isosti etten meinaa pysyä kyydissä ilman jalustimia! Kyllä sai tehdä töitä taas vaihteeksi.. Huh!



Tultiin lopuksi ihan jalustimilla jumppasarjaa, jossa oli ensin kolme innaria ja sitten kolmella laukalla okserille. Mulla oli koko hyppäämisen ajan ihan sellainen outo olo.. Eihän se nyt sinäänsä huonosti mennyt, mutta ihan kuin oltaisiin oltu vähän ruosteessa. Ja niinhän me varmaan ollaankin, kun viimeksi kunnolla hypätty ennen joulua.
Mailis oli kuitenkin super ja pelasteli taas vaihteeksi kuskin töppäilyjä. Saatiin loppuun kuitenkin muutama hyvää hyppyä "isommalle"(ehkä kympin) okserille ja lopetettiin siihen.

Viikonlopusta jäi kuitenkin ihan hyvä maku suuhun ja nyt on hyvä jatkaa kotitreenejä. Pauliina on tulossa ens kuussa suomeen, joten silloin ainakin tulee tehtyä kunnolla töitä. Siellä on taas sielunsiskoni Milka näyttämässä meille mistä kana pissii, joten hauskaa tulee ainakin! :)

Palaillaan!

2 kommenttia:

  1. Te olitte niin hienoja naisia :) Oli ihan ärsyttävän helpon näköistä se teidän meno lauantaina kun olitte niin siistejä ja nättejä siinä missä me Libren kanssa koitettiin selviytyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah mä vaan pomputtelin menemään mun lihapullalla :D Mailis the meatball <3

      Poista