17. tammikuuta 2015

Kuvasia

Keskiviikkona pääsin kerrankin vähän aikaisemmin koulusta, niin päätettiin ottaa vähän rakennekuvia. Mailiksesta ei olekaan vähään aikaan otettu, ja Pelsiksestäkin saatiin nyt tuo lähtötilanne ikuistettua. 

Se saa koko ajan lisää massaa, nyt jo hierojankin mukaan on ryhti muuttunut aivan erilaiseksi. 
Kuljetuksessa tulleet jumit on hoidettu pois ja poika liikkuu todella hyvin! Tänään tein sen kanssa paljon siirtymisiä, ja se oli ihan super hyvä. Vaikka se onkin noin iso ja aika hidaskin, se on silti todella herkkä. Sillä on niin kova motivaatio olla hyvä että sen kanssa on mukava tehdä töitä. 

Mailiksen kanssa on ollut viime aikoina suoraan sanottuna todella hauskaa. Mä oon mennyt aika paljon ilman satulaa nyt kun aina välillä kentällä ei ole voinut mennä kunnolla, ja täytyy myöntää että se on ihan älyttömän kivaa! En oikeastaan ole aiemmin mennyt sillä ilman satulaa, koska se on aina tuntunut niin liukkaalta saippuapalalta takamuksen alla, että pelkäsin pääseväni heti tutkimaan hiekkaa. Nyt kuitenkin kun yhteinen sävel on jo löytynyt ja mun istunta on parantunut, niin pääsin hyvillä mielin tänäänkin tekemään sen kanssa töitä ilman penkkiä.

Kyllä se on ihana hevonen ♥ 






Äiti otti vielä parit kuvat kun menin ratsastamaan, vaikka valon määrä oli niin vähäinen, että suurin osa kuvista meni ihan piloille :( Tässä kuitenkin muutama. Hepoilla oli gramaanit kun oltiin menossa pellolle, tein vain vähän alkuhölkkäilyjä sileällä. Eipä niihin joutunut turvautumaan kun molemmat oli niin nätisti, mutta varmuuden vuoksi ne oli matkassa mukana..












Molemmat hepat olivat oikein hienoja pellollakin! Pelsis meni vain vähän aikaa, kun se on kuitenkin aika rankkaa vaikka lunta on noinkin vähän.
Ja kyllä pojalla oli hauskaa! Pari kertaa tuli sellaisia ilopukkeja että huh huh! Jos Pelsis ei olisi noin iso ja hidas niin olisin varmasti päässyt syömään lunta. Nyt vaan nauratti :) Jos Mailis olisi vetänyt samanlaisia pukkeja (ensin 2m ilmaan ja siitä takapää ylös) niin ei paljon olisi naurattanut!

Päivitin muuten vähän noita välilehtiä, tai, ainakin omaani ja Pelsiksen. Käykääpä kurkkaamassa ja ehdottakaa ihmeessä parannuksia!

4 kommenttia:

  1. Mistä nää sun hevosten kutsumanimet on keksitty? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh oon odottanutkin tota kysymystä :D

      Mailis oli niin nätti tyttö pienenä, että se oli kuin My Little Pony. Siitä siis lyhyemmin Mailis.
      Pelsis tulee saatanasta. No, ainakin melkein. Beelzebub = Pelsis. Se oli syntyessään niin punainen ja sillä oli pieni demoni sen sisällä kun se tiesi ettei saisi purra mutta silti oli pakko yrittää :D

      Poista
  2. Kivan näköisiä hevosia sulla :) Jään seurailemaan!

    VastaaPoista